zonwering Huizen

Onze zonwering in Huizen

Het hele jaar heerlijk buiten zitten of in de zomer het huis lekker koel houden. Dat is wat onze zonwering voor u in Huizen kan betekenen. Haaxman Zonwering voorziet in al uw behoeftes met de volgende producten van Nederlandse makelaardij:

Knikarmscherm

In de ochtend lekker op uw terras ontbijten of juist in de avond barbequen of uitgebreid eten en natafelen? Met een zonnescherm ook wel knikarm genoemd kunt u als de zon deels wegvalt nog lekker nagenieten van de zomerwarmte. Overdag biedt een zonnescherm juist schaduw als de zon u even teveel wordt

Zipscreen

Binnen gewoon kunnen werken, tv kijken of een boek lezen zonder dat de felle zon in uw tv of computer schijnt?! Een screen is hiervoor de uitkomst, u kunt alsnog naar buiten kijken maar u heeft ook nog het gevoel van privacy. Daarnaast wordt de zon behoorlijk gefilterd en gaat de temperatuur binnen met een paar graden naar beneden.

Rolluik

Een rolluik biedt verschillende voordelen; het is inbraakwerend, het dempt geluid en het zorgt voor totale verduistering. Ideaal voor als u overdag wilt slapen of dat de kinderen wat langer kunnen uitslapen. Tevens heeft een rolluik een isolerende functie, in de winter zorgt het ervoor dat warmte binnenblijft en in zomer zorgt het ervoor dat het binnen koel blijft.

Uitvalscherm

Heeft u last van een lage avondzon dan is een uitvalscherm een uitkomst. Een uitvalscherm kan tot heel laag uitgerold worden daarnaast zijn de uitval armen solide en windvast.

Markies

Wilt u uw huis een authentieke en tijdloze uitstraling geven? Dan is een markies de oplossing. Een markies geeft sfeer aan uw huis en houdt ook nog de zon tegen.

Wilt u als ondernemer nog duidelijker uw logo of naam in het straatbeeld naar voren laten komen dan is een markies daar uiterst geschikt voor. Op de voorkant en zijkant kan uw logo, tekst, naam en afbeelding geshowd worden.

Gegevens

Bezoek onze showroom op afspraak
Deltazijde 32 J
1216 ZM Blaricum

Contact

14 + 6 =