Binnenzonwering

Jaloezieën

Stijlvol, geraffineerd, subtiel en decoratief dat zijn woorden die jaloezieën omschrijven, daarnaast zijn ze uitermate functioneel. Door met de breedte te spelen van de jaloezieën creëert u een panoramisch uitzicht. Bent u juist op zoek naar meer privacy en/of wilt u (zon)licht tegenhouden dan zijn jaloezieen daar zeer geschikt voor. Kantel de lamellen een stukje en het (zon)licht wordt tegengehouden daarnaast kunnen mensen vanaf buitenaf niet meer naar binnen kijken.

Geïnteresseerd? Onze verkoper gaat met u zitten om de verschillende kleuren en materialen (hout of aluminium) door te nemen.

Duettes

Bepaal zelf de mate van lichtinval en privacy met behulp van Duettes. De combinatie van de bijzondere honingraat structuur en de transparante stof zorgt voor een filtering van het daglicht en de stijlvolle stof zorgt voor een subtiele afscherming van de buitenwereld. Voor in de slaapkamer is dit niet voldoende maar is het mogelijk om voor een verduisterende stof te kiezen.

Rolgordijnen

Heeft u vaak last van de schitteringen van de zon in uw televisie maar wilt u tegelijk iets sfeervols dan is een rolgordijn de beste keuze. Er is een ruime keuze in stoffen en kleuren waardoor het rolgordijn perfect past binnen uw interieur.

Vouwgordijnen

Zoekt u nog naar de juiste raambekleding voor binnen maar moet het wel stijlvol en klassiek zijn dan zorgt een vouwgordijn net voor iets extra’s. De uitstraling van een vouwgordijn draagt bij aan een rustige en sfeervolle woonomgeving. Zit u eindelijk lekker op de bank na een lange dag werken en wilt u net wat meer privacy of het licht filteren dan hoeft u zelfs niet meer op te staan! Met de elektrische bediening van het vouwgordijn kunt u vanaf de bank het vouwgordijn naar boven of beneden sturen.

Adres

Deltazijde 32 J
1261 ZM Blaricum

Contact